30 Mart 2012 Cuma

Akademik Bilişim 2012 etkinliği fotoğraf albümü yayınlandı...

Truva Linux Ekibi adına Abdullah ÜLKER arkadaşımız Akademik Bilişim 2012 etkinliği öncesi düzenlenen Python programlama dili kursuna katılmıştır.

Akademik Bilişim 2012 etkinliği içerisinde Truva Linux 3.0 Akademik Bilişim 2012 Özel Sürümü cd leri ve tanıtım broşürleri dağıtmıştır.

Sürümü büyük oranda Abdullah ÜLKER arkadaşımız tasarlamıştır. Cd lerin basımı işini de İsmail DEMİRAL arkadaşımız üstlenmiştir. Abdullah ÜLKER ve İsmail DEMİAL arkadaşlarımıza değerli katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Etkinlikle ilgili fotoğraf albümü de yayınlanmıştır. Albüm için aşağıdaki bağlantıya tıklayabiliriniz.

Akademik Bilişim 2012 Fotoğraf Albümü

4 yorum:

  1. Uşaklı bir linux meraklısı olarak mutlaka gelmek isterdim, ancak ne yazık ki bizim ülkemizde bu tarz etkinlikler formalite icabı yapılıyor. Emin olun Uşak üniversitesi sadece yapmış olmak için yaptı bunu eğer gerçekten insanların bu etkinliğe katılmasını isteseydi tüm uşaklıların görebileceği yerlere duyurular asardı fakat asılan duyurular kampüs sınırları içerisinde kaldı. Çok yazık. Malesef ülkemizde böyle çalışmalar yapılıyor ancak bu çalışmalara adam gibi destek veren çıkmıyor. İşte bu yüzden etkinlikten etkinlik bittiğinde haberdar olabildim. Bu arada 3.0 'ı indirmeye başladım ve hemen deneyeceğim, size ve arkadaşlarınıza başarılar dilerim ve zamanım yettiğince elimden gelen her türlü yardımı yapmaya hazır olduğumu bilmenizi isterim. Şimdilik programlama bilgim iyi sayılmaz derdimi anlatabilecek kadar anca C# biliyorum, ama 3.0'ın her yanını kurcalayıp bulduğum her hatayı size bildireceğimden emin olabilirsiniz. Biraz başınız ağrıyacak ama olsun, yeter ki Pardus'un can çekiştiği bu dönemlerde ülkemizden bir linux sürümü ayakta kalabilsin.

    YanıtlaSil
  2. O zaman bizi izlemeye devam edin :D

    YanıtlaSil
  3. Ben de ne ara yayınlayacaksınız diye bekliyordum. :)

    YanıtlaSil
  4. abdullah aga yı da kendime benzettim sanırım.

    YanıtlaSil